Gosia Herijgers

Ik ben Gosia Herijgers en ben afkomstig uit Polen. Op 21-jarige leeftijd wilde ik meer van de wereld zien en besloot naar Nederland te komen. Na een aantal jaar ontmoette ik mijn man, zijn we getrouwd en werd ons geluk in 2012 bekroond met een prachtige zoon. Al bijna 15 jaar wonen we met veel plezier in de Waaijenbergstraat in Zundert. 

 

Na verschillende banen in de Agrarische Sector ben ik sinds oktober 2018 zelfstandig ondernemer geworden. Ik help en adviseer nu zelf arbeidsmigranten in hun dagelijkse leven om hun verblijf in Nederland, én dat van hun families, makkelijker te maken. 

Hierdoor krijg ik heel veel mee te maken met de Nederlandse regel- en wetgeving, ben ik veel in contact met verschillende instanties zoals gemeentes, woonstichtingen, ziekenhuizen, scholen, ed.

 

In mijn vrije tijd ben ik heel graag moeder, ben ik secretaris van de Poolse school van Stichting Pro Polonia in Breda en trek ik er regelmatig op uit met mijn motor. Daarnaast gaat het sociale leven in Zundert ook niet voorbij zonder mijn aanwezigheid.

 

U kunt zich wellicht afvragen: Wat wil/kan Gosia nu met de Zundertse politiek? Inderdaad een terechte vraag!

Eind 2018 ben ik benaderd door een lid van de VVD en ben ik uit interesse naar een achterban vergadering gegaan. 

Ik kan u oprecht vertellen dat ik vanaf dat moment meteen enthousiast werd over de Zundertse VVD en daar graag mijn bijdrage aan wil leveren. Mijn familie en vrienden weten al jaren dat ik geïnteresseerd ben in de politiek dus voor hen was mijn keuze voor de VVD geen verassing .

Ik hoop dat ik met mijn bijdrage ons Zundert nog mooier en veiliger kan maken. En dat alle inwoners makkelijker antwoorden kunnen krijgen en vinden op al hun vragen. Dat Zundert écht een gemeente wordt die voor iedereen open staat, ongeacht afkomst.