Rachel Oostvogels

Mijn naam is Rachel Oostvogels, ik ben geboren in 1998 en woon sindsdien in het mooie Achtmaal. Ik ben super trots op de gemeente waarin ik mag wonen. Denk aan het corso, de landgoederen, de Zundert trappist, de feesten, de sociale cohesie en de mentaliteit van de mensen.  

In het dagelijks leven ben ik student Social Work, waar ik mij verdiep in jongeren met ontwikkelings- en/of gedragsproblemen. Daarnaast werk ik in een cafetaria en help ik soms mee in een café. Daarnaast ben ik veel in de gemeente te vinden. Hierdoor krijg ik de kans om veel verschillende mensen te spreken en verschillende kanten van de samenleving te zien, waarbij ik hoor wat er reilt en zeilt in onze gemeente. En daar doe ik graag wat mee.

Daarom ben ik ontzettend vereerd dat ik u al een raadsperiode heb mogen vertegenwoordigen. In 2022-2026 ben ik lijsttrekker namens de Zundertse VVD. Ik zet mij in voor alle inwoners van de gemeente Zundert van elke leeftijd. Ik specialiseer mij in de raad vooral op jeugd en het sociaal domein. Want iedereen doet mee in de samenleving.